Selasa, 11 November 2008

Iklan Tidak Berbayar part 3

I. Hebat!!

p/s: kena mintak royalti ni..hehe

II.
Hebat!! Handphone tercanggih aku. NOT FOR SALE !

Spesifikasi:
Model: Nokia 1200
Display: monochrome
Kamera: Tiada
GPRS/3G: Tiada
Video:Tiada
USB: Tiada
Bluetooth:Tiada
Vibration: Ada
Messaging: Ada
Ringtone: Sekejap ada-sekejap takde

Nota: Hampir-hampir dicampak ke sungai sebab ringtone dia nyanyuk.Sekejap ada sekejap takde.Nak trade-in pun apek fon tu nak RM10 jeh.Ni hau maaa...wa auu nii..cho mengg ngaaa punya apek...Kerana mengenangkan jasanya (Nota:nya-bukan merujuk kpd apek,tapi kpd h/fon aku) yang banyak dan membolehkan aku bercalling-calling dan bermesej-mesej dgn bini aku..aku guna je ler...hehe

Hakikat sebenar: ongkosnya belum dapat meyakini gue untuk membeli h/fon baru..muahaha

Update 2pm: Kalau bid dlm e-bay atau lelong.com boleh laku ke h/fon aku tu..RM10000?haha

12 ulasan:

INTAN RH berkata...

koi lg malu nak tepek gmbo handphone...siap ada karat kat tepi..haha :D

benludin berkata...

intan rh,
tu la gayut lama sgt dgn boipren di denmark, tu pasal la karat..."power gigi" namanya tu..haha

kaca berkata...

waaaa..klasik tuuuu..

penuh dengan nilai nostalgia ahhhhh entri encik kali ni..hehehehe...

INTAN RH berkata...

isk...mn ada boipren kat denmark, boyapren ada la ...hahaha...boypren halal koi sekrg training kat shah alam...hmm.... :P

amey ahmad berkata...

ben..
ongkosnya.. errr.. -nya tu refer kat sapa ek?? hehe..
wa pakai model ok sket slps yg smbl ni terbarai dlm wa kejatuhan moto elak makcik bagi signal kiri, turn kanan.. yg skrg ni pun, mcm2 hal dibuatnya slps kali ke-2 kejatuhan moto akibat lap apek-style.. hehe.. selagi boleh guna, guna jer la.. kan2..

benludin berkata...

amey,
nya tu refer kat aku ler..takkan apek tu lak..hehe

kalau wa dpt jual buku 'seks jgn malu bertanya' tu dlm 100 naskah,boleh la beli h/fon baru..haha

amey ahmad berkata...

haha.. kenapa kena 100 naskah plak? ko mintak le komisen lebih sket.. hahaha..
good luck..

Purple Crayon berkata...

ben, wa nengok hp tu mcm baru beli jek.takpe simpan dulu nanti bleh lelong sebagai barang antik,mahal rege tuh nanti.wa pun h.p pun tak lama lagi masuk le kategori antik abad 2020 :)

benludin berkata...

kaca,
klasik yg takde kelas..hehe

amey,
100xrm26=rm2600x30%=rm780
bleh la beli nokia N70..hehe

purple,
hfon sebenar ?
segan nak tunjuk..karat
org nak pinjam mmg tak leh,sbb ada 'power gigi'..hehe

Insan Bokoh berkata...

alhamdulillah kan.. at least boleh ber "wo ai ni" dengan isteri..

Tapi kalau dah sampai tahap alzheimer plus ala2 parkinson terrr vibrate sendiri fon tu.. baik lah beli yang lain.. hehe..

jawa peranakan berkata...

wooo..

gua pun pakai handphone macam tu..
lu lupa satu benda bro iaitu..

LAMPU SULUH : ADA..

benludin berkata...

IB,
janji boleh guna kan..hehe

JP,
Lampu Suluh:Ada..tapi nak suluh jari sendri pun x nampak..haha