Selasa, 13 Januari 2009

israHELL part 2


Arab League and Gaza

Israeli raid on Gaza
Gaza massacre

Semua lukisan-lukisan kartun diatas aku ambil a.k.a rembat dari blog encik Carlos Latuff seorang warganegara Brazil.

Kepada sesiapa yang berani nak contact si zionis-zionis dibawah ni dipersilakan:

Let's start with war criminal, Mark Regev, International Media Adviser to the Prime Minister.

His MOBILE number is: +972-5-0620-3264 and his office number is +972-2670-5354
If you like to follow your call/sms with an email, use this one:
mark.regev@it.pmo.gov.il

Second war criminal, Shlomo Dror in the Ministry of Defence.
His MOBILE number is +972-5-0629-8148, office number is +972-3697-5339, fax number is +972-2670-5602
As before, if you like to follow it up with an email, use this:
mediasar@mod.gov.il

Third war criminal is Major Liebovitz from the Israeli Navy
His MOBILE number is +972-5-781-86248

Reference: sabbah's website

Aku dapat info ni dari sabbah.Tapi bila nak surf semula website dia dah hilang.Kena hack kot? Jangan-jangan lepas ni blog aku pulak kena hack dgn zionis! err...lepas ni aku berblog kat lipis dailyphoto je la kot..

Nota:
Bukan aku taknak call tapi kredit aku abih. Ko orang je la call nombor-nombor kat atas tu ye.Apa-apa hal bagi tau aku samada ko orang kena maki ke tak..hahaha..good luck..

32 ulasan:

ZARA 札拉 [사랑해~] berkata...

pergi contact orang itu!!!

jawa peranakan berkata...

bro..
bagi gambar la..
boleh aku hantar santau jawa..

benludin berkata...

zara,
err..kredit aku abih..suh paklah je la..haha

jp,
sampai ke santau? israel byk guna superhero US

ummzaid berkata...

971-50 ...area kod UAE
972 brazil?
nanti check sat..

benludin berkata...

ummzaid,
tak silap area Kelantan tu..

ummzaid berkata...

ops sorry..
silap baca..
nombor israel ..

nak ke deme dgr ckp kita?
cakap UN pun masuk tinge kanan kuar tinge kiri...

ummzaid berkata...

benludin said...
ummzaid,
tak silap area Kelantan tu..


ye la..
tau kome silap baca...
hehe...

benludin berkata...

ummzaid,
sebenonya fon tu kome amik dr website sabbah.5 minit lepas amik tu,nak masuk balik takleh.dah kena hack,maybe

purpose dia display fon. no tu suh org hantar hatred fax

benludin berkata...

dah bleh surf dah.copy from sabbah:
Objectives of this campaign are as follows:

1. Bombard their phone/mobile/fax lines with anti-war, anti-Zionist messages. This can be in the form of calls, faxes or even sms's;
2. Waste the time of these war criminals as much as possible. Some of them are doing nothing else but jumping on the TV screens to spread lies and hatred. They justify killing Palestinian children and civilians;
3. Directly delivering to them the message that we are disgusted by what they are doing and they should stop now;
4. Show them the magnitude of support that Palestinians have after the world witnessed their war crimes in Gaza.

INTAN berkata...

huhu..abis la..kena bom le blog ni pasni...hahaha

one love berkata...

wuyo!

sat! saya nak sms!

benludin berkata...

intan,
blog kena bom tkper..jgn rumah kome dah...hehe

one love,
sms ngayat ke?
haha

Purple Crayon berkata...

bro, wa berani nak copy je gmbr ni dr blog bro, boleh kan. :)

benludin berkata...

boleh je puan in future...hehe

kalau nak banyak lagi..klik kat link Carlos tu..

err...gambo ayat dato ct yg kat entri bwh tu taknak ke?
buat wallpaper ke..:)

benludin berkata...

ralat:
ayat=ayah..

CRAZY BEAUTIFUL88 berkata...

aku memang benci giler ngan bangsa ni, lahanat nyer bangsa

jawa peranakan berkata...

kalau kita bimbang akan superhero US,kita hantar la superhero kita iaitu CICAKMAN yang kering macam cicak tu..

santau tu gerenti sampai punya sebab aku akan mintak khidmat dukun PUAKA NIYANG RAPIK..nampak handal org tua tu..

benludin berkata...

jp,
gang2 pengkid-a ada...leh gak anto..terer silat wo...ntah2 leh terbang..

Chekgu BaniHassim berkata...

kalau aku call nk cakap ape??
ckp jawe dier paham ke??
kemaraan dorg dah susah nk disanggah lagi...
kite lakukan ape yg termampu dan berdoa..
doa agar kekejaman ini terhenti dgn kuasa Allah dan kite tak akan mengalami perkara yang same..

benludin berkata...

CBH,
kalau nakckp jawa pastikan benar2 pure pekat..
betul...doa adalah senjata yg paling berkesan

jawa peranakan berkata...

ben..
macam aku kata dulu..
budak2 pengkid-da atau tepida tu memang handal & boleh terbang.. malah tubuh mereka juga kebal..
tapi sayang..
telur mereka tak sekebal tubuh mereka..
takut telur mereka terkena kipas helikopter Israel ketika mereka sedang terbang di ruang udara Gaza..

jawa peranakan berkata...

ben..
macam aku kata dulu..
budak2 pengkid-da atau tepida tu memang handal & boleh terbang.. malah tubuh mereka juga kebal..
tapi sayang..
telur mereka tak sekebal tubuh mereka..
takut telur mereka terkena kipas helikopter Israel ketika mereka sedang terbang di ruang udara Gaza..

benludin berkata...

hahhaa...lawak demeh ni jp

Purple Crayon berkata...

hehe wa nak title puan sri toh puan. bleh dak ben?tq la,wa nak je copy seme gamabr2 yg menarik dan meaningful, bleh gak wa guna utk tujuan discussion kat kelas :)

benludin berkata...

pc,
dipersilakan...:)

Purple Crayon berkata...

gambo ayat d. siti tu ape tu?wa klu bab2 kaitan itu si ct, wa talak minat.hehehe.

benludin berkata...

pc,
bukan ayat la purple...ayah...typo.
kat entri bawah tu pic ayah dia.yg tgh smoke tu.anak aku yg amik pic.anak aku ni mmg suka ambil gambo.bila balik tgk2 dlm h/fon ada gambo ayah ct..kakaka

wa pun tarak minat ma...duk lipih ni rumah dia pun wa tarak tau kat mana maa...:)

Snakebite berkata...

salam,

wah meriah. lama dah koi tak ke lipih.lama tak ndengo kas kas tu. las koi pegi dulu ari raya. dengo cite org lipih tak brani pegi raya umah ct, takot kena maroh kalau selipar kat umah dia ilang..bukan ct yg maroh..org lain yg ilang selipa..

koi pun nak menyarankan seme ayohnda, abang long tiga calit tu elok la pegi ke palestin nuh, tinggai la kejap GRO tu. tak kemana dia, ada kat jalan wong ah jang tu. sama jugak orang kebal, parang terbang dan yang sewaktu dgn nya, ini lah masa nak buktikan hebat borak kedai kopi tu.

masa ni takde banyok yg kita mampu nak nolong palestin,selain dari do'a, lanting duit singgit dua, demo kat jalan sesikit, anto lah anok sekoloh suruh belajo betoi betoi dan ajor ugama dan akhlak yang baik, semoga generasi akan datang tidak menjadi umat Islam lemah dan mampu bantu palestin, tak abih perang palestin tu takat segenarasi dua.

walk of life ek? dire straits, mark knopfler..org yahudi tu...tapi dia yahudi baik kot..heh heh

benludin berkata...

snakebite,
wlsalam...tq menjengok.terer demeh ckp org lepih ni.
haha..lawok demeh nih..

betui tu..jadikan org islam yg berilmu dah berakhlak.baru buleh jajah dunia.

mark knopfler la bro.er..yahudi baik kot..hahaha...

Purple Crayon berkata...

ooo ct punya baper lah tu.patutle rasa mcm penah nampak je itu orang...dlm paper le dulu2 hehehe.
uiks hang tak pi umah dia ke time raya....aku dgr ada org sanggup bawak anak,anak sedara kecik2 dr jauh ke lipih tu semata2 nak amik gambor dgn dia tuh ;)

benludin berkata...

kome nak beraya dgn mikael jackson kot

jawa peranakan berkata...

ben..
syawal ni michael jackson @ mikail jackson abdullah akan merayakan aidilfitri buat pertama kali..

tapi kena puasa buat pertama kali jugak la..

PS-harap2 takde la org bocorkan rahsia & bagitau dia kat sini ramai jugak yang tak perlu puasa untuk beraya..