Jumaat, 2 Januari 2009

010109

I. celebrate with a boomII. celebrate with a bomb
qunut nazilah-click here

2 ulasan:

jawa peranakan berkata...

seperti biasa..tahun baru masihi disambut dengan pelbagai perkara mungkar..paling hebat ialah pesta seks..

kerajaan salahkan individu terbabit..

aku pulak salahkan kerajaan..kata kerajaan islam..yang pegi sambut tahun baru kafir tu kenapa?

besar2an & meriah pulak tu..

tu..yang duduk kat atas tu..doa akhir tahun & doa awal tahun tau ke tak?

dah la bro..malas nak komen..iman kita ni lemah..sekadar jihad dengan hati je la..nak guna tangan & mulut, takut diISAkan pula nanti..

benludin berkata...

jp,
hehe...betul tu.aku pun sama.jihad melalui hati je la (dan juga blog kot)

kerajaan islam kita yang kononnya nak laksanakan hudud,tapi masih dlm peringkat kajian spt yg dikatakan oleh puan mashitah dlm paper last week...

wow...lama kajian tu...dah 50 tahun?