Selasa, 10 November 2009

encik bakar

the notorious encik bakar. image from utusan.

 red devils are not from manchester united, they are from  newcastle..

eat football

sleep football

16 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

tajam tu ayat...tp bermakna

benludin berkata...

anon,
haha...gurau2 dimusim hujan..

INTAN RH berkata...

New Castle? hehe..

Byk pengaruh org siam tuh... :P

WanBeruas berkata...

..kalo ini dikata jati diri..barangkali lebih baik matikan diri..atau mati berdiri?

Tanpa Nama berkata...

emm..ingat kartun gila2 dulu2....kill kill die die...
p.c.

sang kegelapan berkata...

encik bakar ni memang..kawe walaupun marah gak kelate kaloh mlm tu tapi xdela nk bakar membakar ni...eh! tu macam gambar aku je yang tgh lari tu...heheheh

KiLaT berkata...

dua orang kawan gua...
1. Air Bore Buy Car
2. Ash Burn

-KiLaT-
ayat di atas adalah rekaan semata-mata. tidak ada kena mengena dengan setiap makhluk yang pernah wujud, sedang wujud atau bakal wujud. 2.47pagi

ubilepih berkata...

en.bakar dari newcastle..ha..ha..teringat cerita kaki bakar u-wei

benludin berkata...

boleh buat newcastle fan club

aishah_conteng_je berkata...

den tak suko encik bakar

Daffodil D berkata...

http://dayanarosli.blogspot.com/

akiart berkata...

natel!

Snakebite berkata...

kang kena bakar blog ni kang

Insan Bokoh berkata...

Ben...
Masa kecik2 dulu main mancis, main api sebab bosan.

Agaknyer en. bakar rasa bosan gak kot...

jawa peranakan berkata...

gua teringat pilem KAKI BAKAR..

merong mahawangsa berkata...

Org yg tengok ni pun rasa terbakar.