Khamis, 4 Mac 2010

hutan kuala medang 1952




kredit kepada pahang tour


*minit 4:07 ada gambar saudara-mara don songkok

9 ulasan:

INTAN RH berkata...

Salam Ben. apa kabo agaknya homestay kuala medang?

:)

ubilepih berkata...

tringat mail serau..dan menaleh-menaleh Betau

ubilepih berkata...

harap akiart sanggup buat pilem zaman ini..ha..ha..kisah perang komunis

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o berkata...

kena warta sebagai hutan simpan kekal kalu masih ada.. para pelakun patut dapat dato

benludin berkata...

intan,
salam...home masih stay di situ. tak lari...haha!

ubi,
-mail serau tgh berjoget dgn org asli
-akiart boleh!! (ubi...buat skrip!)

brutal,
ramai yg ada dlm vid. tu dah jadi arwah.

AndresyahOmar berkata...

uncle,
Saya nak buat kajian pasal sejarah dan ancaman komunis kat kawasan kuala medang ini.. encik tau x sape2 yang boleh saya hubungi untuk dapatkan maklumat. mcm org yang terlibat.. saya akan bentangkan hasil kajian nest month..

benludin berkata...

andresyah,
cuba tanya pak hashim di titikbukannoktah.blogspot.com . beliau org lama lepih. mungkin ramai kenalan

benludin berkata...

andresyah,
cuba tanya pak hashim di titikbukannoktah.blogspot.com

beliau org lama di lepih ni

seri hati berkata...

dgr khaba home stay meriah... moga kekal...