Isnin, 8 Mac 2010

iklan - percuma buku lima

klik je banner tu. pasti kamu dapat buku free - maksud aku kalau kamu beli tapi kedekut duit nak bayar, pasti dapat buku lima free. heh!!

ini adalah langkah permulaan aku bagi menyahut seruan kerajaan supaya memulakan perniagaan kecil-kecilan dan bertani di rumah ketika kemelesetan ekonomi global sekarang ini. maka aku menjual buku sambil berkebun- terimakasih kepada kerajaan kerana mencetuskan idea tersebut.

sebagai membalas jasa kerajaan, aku akan pangkah kamu ketika pilihanraya umum nanti. letak apa sahaja sebagai calon - botol, katak atau cipan. tetap juga ku pangkah.

*mungkin aku juga akan menjual apa sahaja yang mendatangkan keuntungan termasuk menjual cangkul atau periuk second-hand bagi menjana ekonomi rumahtangga.

*nama 'kebun buku' adalah cetusan idea dari encik pyanhabib- nanti gua belanja lu mengeteh sebagai royalti. heh!!

8 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

letak la simbol jet dgn bomnya sekali (tadak enjin pun takper)..pasti akan ku pangkah tanpa ragu.
p.c.

INTAN RH berkata...

simple but nice...and attractive.

well done!

:)

azz berkata...

boleh ambil upah buat blog niaga utk aku ni....
nice and very professional.
well done bro!!
good luck in the business.

Hashim Zabidi berkata...

Nak pangkah, pangkah biar kena. jangan sampai tangan yang sakit.

akiart berkata...

sejak bila pulak lu suka ikut 'seruan kerajaan?'

reverie berkata...

Bro, dari hari tu saya nak sebut. Taste musik lu memang best ah bro. I like. ;)

benludin berkata...

pc,
sensitif tu...hehe

intan,
tq...mmg suka yg simple2. org baca x pening

azz,
tq bro
biasala..belajar sendiri. kalau mau boleh je, blk sana belanja aku nasik kandaq..haha

pak hashim,
jgn pangkah di luar kotak. nanti tak laku..:)

akiart,
semenjak berkwan dgn lu n pyan...haha

reverie,
sesuai la dgn taste org2 tua macam aku. :)

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o berkata...

nice