Rabu, 22 Oktober 2008

WANTED !!!

BENLUDIN a.k.a DATO` BENHARPER
pjk,jkr,jkkk,ajk,lu pk sendiri
( A MAN WITH MANY FACES )
WANTED FAINTED OR ALIVE!
1001 JUTA RUPIAH

19 ulasan:

nina berkata...

kah kah kah... ni boleh di comercial kan nih!

benludin berkata...

nina,
jgn print n tampal kat tiang letrik di shah alam dah ler...hehe

jawa peranakan berkata...

PERGH...

ada iras2 DENZEL WASHINGTON...

benludin berkata...

jawa,
ingatkan Malcolm X tadi..hehe

intan rh berkata...

uiks...mcm rupa jawa jek...klu rupa kulit mcm denzel washington, itu asben koi.. :P

ubilepih berkata...

kira FACES OF THE YEAR!!!

benludin berkata...

intan,
danzel mmg jawa pun...tak caya tanya si jawa peranakan tu

ubi,
jgn FART OF THE YEAR dah le...haha

m.naseer berkata...

hahahaha..lawak siot

azz berkata...

ada iras iras ubilepih aje.
esp. yg rambut afro tu

jawa peranakan berkata...

ben / intan..
denzel tu memang jawa..budak tanjung karang..sebelum ke washington, nama beliau denzel tanjung karang..

ubilepih berkata...

JP..sebenarnya masa kat kg.Danzel tu nama dia DARSONO bin WAK SENTOL.kat US baru tukar...aku tau la kat holywood aku selalu megeteh dgn beliau.

Azz...tunggu coming soon kat panggung gua ada special show,gua akan belakun sebagai gua sbenar kat situ...:)

jawa peranakan berkata...

bro..singgah blog hishamudin rais di http://tukartiub.blogspot.com..

LUCU DONG AHH..

benludin berkata...

azz,
org lipis ni byk muka seiras...termasuk sorang nenek tu seiras dgn siti nurhaliza...haha

ubi,
wak sentol lupa daratan tu,sanggup tuko nama
haha..

JP,
hisam tu jawa ke?
kalau jawa aku masuk la blog dia...hehe
p/s : rajin masuk situ...dpt link dari pestajiwa.net

INTAN RH berkata...

wah...ramei nya org jawa kat sini, sib baik sy bugis...

psstt...ben, idung aok pun mcm idung denzel ek.. :P

benludin berkata...

intan,
idung kome mcm engsel pintu jeh

benludin berkata...

intan,
deme bugis + denmark kot..hehe

jawa peranakan berkata...

intan bugis+denmark

aku pulak jawa+alaska

jawa peranakan berkata...

Khamis Oktober 23, 2008
Samad Lefthanded meninggal dunia

KUALA LUMPUR: Bekas gitaris kumpulan Lefthanded, Abdul Samad Mian 45,yang lebih dikenali sebagai Samad meninggal dunia di Hospital Ampang kira-kira jam 1:30 petang tadi.

Allahyarham meninggalkan seorang balu dan empat orang anak.

Jenazah akan dibawa ke beliau di Ulu Kelang, Selangor untuk dimandi dan dikafankan.

Menurut bekas vokalis lefthanded, Nash, Allahyarham dipercayai meninggal dunia selepas terjatuh dirumahnya.

"Saya tak dapat pastikan punca sebenar kematian beliau. Saya cuma diberitahu Allayarham terjatuh,"katanya.

Nash ketika ini dalam perjalanan menuju ke hospital untuk menziarahi jenazah Allahyarham Samad.

Al-Fatihah

ummzaid berkata...

Ina lillaahi wainna ilaihi raajiuun atas kembalinya Samad Lefthanded..

Ben..
ni berapa tahun punya yearbook la agaknya.. :)