Isnin, 23 Jun 2008

Aku Kuciwa....

Dibawah ini adalah sebab2 terkuciwa :
1. Exam Result: FAIL
2. Chalet tpt aku bermlm di Ktn tu tak brp best. Bayar mahal2 (spesis budget mcm aku ni kalau RM100 tu dah kira mahal!) tapi customer service FAIL (mcm exam aku gak).

Tapi aku akan berjuang habis2an utk mePASSkan exam result aku. Alang2 menyeluk pekasam...Julai ni aku amik lagi. Aku Yakin...(yakin nak amik lagi. PASS tu lum yakin..haha)

"Aznil, aku yakin dan aku nak kunci dgn jawapan tadi" ..petikan dari Jangan Lupa Lirik-AstroRia

2 ulasan:

INTAN berkata...

fail ke exam aritu? hehehe

boleh cuba lg ..kan...

:D

benHARPERbenLUDIN berkata...

dulu buang buruk je..
ntah brp kali buruk la lepas ni kot..LOL