Rabu, 11 Jun 2008

Menu: Rendang Tebuan

Hari ni aku dgn kwn aku ubilepih breakfast pulut dengan RENDANG TEBUAN di sebuah kedai makan di Lipis. Resepi baru ke kat Lipis ni bang??..Resepi baru jadah apa. Mmg ada tebuan kat dalam rendang tu. Besaq lak tu. Hampeh! Dah suapan terakhir baru aku terperasan yg kita org pekena RENDANG TEBUAN.

ptuii!!
ptuiiiiiii!!

Aku taknak la bagi tau kedai mana. Sian lak kat toke tu kan. So kat sini aku labelkan sebagai kedai pokcik bulu mata lebat je la kot.Dulu mmg dah terkena kat kedai yg sama. (Kedai pokcik bulu mata lebat tu bagi aku mmg sempoi sbb ramai OTAI-OTAI Lipis lepak sambil santap kat situ). Sebelum ni kedai pokcik bulu mata lebat tu mmg dah di BAN kan oleh aku sbb pernah termakan PAU BERAMBUT PANJANG. Untuk lebih detail lagi, dalam pau tu ada rambut ler...

Tadi kononnya nak UNBAN la kedai pokcik bulu mata lebat ni dari BAN list aku. Sebab dah 5 tahun BAN tu berkuatkuasa. Tapi tu la...sebaliknya pulak yg berlaku kan...

Effective today, bermula la episod baru kerana terpaksa me-renew kan semula BAN terdahulu. Kedai pokcik bulu mata lebat tu akan termasuk dlm IGNORE LIST aku semula...

8 ulasan:

PARADISE THEATRE berkata...

It's ok,tak lama lagi kita bole jadi superhero Tebuanman,so we gonna save the world,macam super-super heroes yg lain.

benHARPERbenLUDIN berkata...

betul...tapi kena makan 3 ekor tebuan dulu kot, baru boleh transform..haha

benHARPERbenLUDIN berkata...

makan 1 ekor tak jadi apa...

INTAN berkata...

ops..kat sini rupanya awk :)

pssstt...katne kedai mkn tebuan tu?
sy biasa gak dgn lepih tu..

benHARPERbenLUDIN berkata...

kedai tu kat sebelah sarang tebuan..

p/s: Biarlah Rahsia demi menjaga keamanan sejagat..

Zaharuddin bin Abdullah berkata...

rasanya tak jaga kebersihan tu...

benHARPERbenLUDIN berkata...

wa...cikgu pun ada sini maaa..

Tanpa Nama berkata...

macam tak jage iman la yek che'egu zahar yek.Abdl Norbit