Isnin, 30 Jun 2008

Anwar Oh Anwar!

Citer sodom lagi....?

Aku pening...semua pun pening. Aku tak tau la kita nak follow citer ni ke tak. Tapi aku sebagai rakyat yg prihatin, tetap kecewa dgn citer ni. Kecewa ia berulang lagi. Ulangan yg memeningkan kita semua.

Tak tau sapa yg betul. Sekali lagi rakyat akan jadi 'penyiasat persendirian'. Membuat andaian sendiri untuk menyedapkan cerita. Pro-anwar akan kata ada konspirasi dari pihak BN nak jatuhkan dia..."Wan Azizah dakwa usaha 'bunuh' karier politik suami" . Pihak BN lak akan kata Anwar saja buat cerita utk meraih simpati, seperti kata KJ dlm U.Malaysia hari ni "Anwar kreatif cipta kontroversi – Khairy" .

Aku cuma berdoa supaya Allah tunjukkan kepada kita semua siapa yg betul dan siapa yg tipu. Hakimkan dia org ni kat dunia lagi. Sempat la kita tengok sapa yg bersandiwara.

Bak kata roslan sms dlm blognya, Allah swt bersama mereka yang benar..

Aku dah jumpa pic dan background yg accuse anwar sodom dia..cun ke mamat tu ye?bergetah ke dia?..hahaha

P/s:
cerita yg bakal sepi dimulut org Malaya buat seketika :
1. kes attantuya yg mengaitkan Datin Rosmah yg cun tu..:)
2. kes linggam al-pund**
3. kes kenaikan harga minyak
4. macam2 kes lagi la....(termasuk kes aku fail exam FMUTM..haha)

2 ulasan:

ummzaid berkata...

Salam alaikum ben..

gitu gayanya lah kancah politik..nok naik, kenalh jatuh menjatuhkan..

ben..

boleh ajor kome macamana sorok link dalam perkataan /ayat mcm deme tu.. :)

benHARPERbenLUDIN berkata...

ummzaid..

bleh jehhh...

nanti kome email...