Rabu, 16 Julai 2008

Gula2 HACKS...!


RPK's website was hacked again...
pic tak clear..dlm website tu cuma ada 4 words.."Luke is a bast*rd"

terer tul mat hackers tu...leh ajar aku ke...?

satu lagi yg aku pikir, camner la rupa hacker tu ye??
rupa mcm aku yg ensem ni kah?
atau rupa mcm brad pitt??
atau mcm Rosyam Nor?
atau rupa mcm kwn aku si Anuar yg selalu lewat tu???

masa dia hack tu, camner dia berpakaian ye??
pakai tie n jacket??
pakai t-shirt metallica??
pakai singlet pagoda n berkain pelikat/batik je???

atau hacker ni bukan Mat?? dia seorang Minah??

kalau aku terer,nak hack website sapa ye..rasa2 antaranya ialah:
1. CIMB - leh aku hapuskan hutang aku!Instead of hutang, aku jadikan aku jutawan...hahahahahahahahhahahahhahahha..(gelak seorg hacker)
2. ...?
3. ..?
for me satu website aku hack dah cukup la..dah kaya kan...aku bleh buat apa yg aku hendak..

p/s: lepas Anwar kena tangkap, si RPK lak kena....apa nak jadi Malaya kita ni. Tak aman dah..Aman Shah je yg aman...polis nak jimat lokap kot...depa leh share 2 org dlm 1 cell room

15 ulasan:

kaca berkata...

errkk encik, kalau nak hack CIMB tu make sure amount dalam saving akaun aku tak terlibat ya. Kang hilang pulak duit rasuah yang aku dok terima selama ni. semua duit tu aku simpan dalam CIMB. hehehehe

ummzaid berkata...

semua orang yang terpalit dgn cat2 dari c4 nak bersihkan tangan dgn darah..!!

PARADISE THEATRE berkata...

Tertangkap BASAH..ha..ha..ha

benHARPERbenLUDIN berkata...

Malaya dah jadi negara cacamerba..serabai...meraban..mcm blog aku ni !

BN tiru teori blog aku ke nak perintah Malaya ni?? hahaha

INTAN berkata...

Kaca, CIMB mmg byk kena hack!

Ben,Aman Shah pun tak aman...bercerai-berai gak... :)

yg pasti Anuar & lewat dan Anwar & liwat adalah 2 citer berbeza :D

benHARPERbenLUDIN berkata...

mayban2u.com plak siap ada dummy website...pun bahaya..

kaca berkata...

errrrkkkk...kalau CIMB pun dah kena hacked, mean aku terpaksa pindahkan semua duit2 rasuah yang aku terima dan di simpan sebagai saving masa depan tu ke dalam swiss bank lah pulak. bila dah banyak faedah dan dividen nya nanti boleh la aku beli kapal layar di australia. boleh belagak dengan orang kampung...hahaha..

genius tak aku ?

bab maybank2u aku say no more. aku malas nak berurusan. sebab kerani yang jaga kaunter kat kawasan tempat tinggal aku dulu tu tak hensem. jadi secara otomatik aku malas nak masuk bukak akaun. kuikuikui.

ummzaid berkata...

jgn la hack juga maybank2u.. sian boh mok koi...

akaun kaca tu kikis hbs ye.. beli kapal layar ke kapal selam dari perancis ke pun tak berbaloi ..duit haram..

kaca berkata...

haiiii..bila dah simpan dalam bank dah jadi tak haram la kak june..muahaha..

INTAN berkata...

kj, baru ni acc maybank2u.com koi di blocked oleh mayban.
sbb ada org cuba hack!...
(rasanya org mata duitan sbb dia nengok kat forum balance acc koi RM25K)..hehe
yg dungu sket nya org ni (mgkin?) sbb tak ke dia tau kita blh edit jumlah tu sblm post ke forum ..hik3x..

kaca berkata...

Hencekkkk..bila nak update rumah nih ? Huhhh..24 juta kali dah aku dok in out kat rumah ni..sekali pun tak hapdet lagi.

hisshhh..ni la buat melayu payah maju ni..hehehe..

benHARPERbenLUDIN berkata...

aku bz pi petik buah..

Umm Zaid berkata...

ben gi denmark.. :D

ca.. boleh gitu lak ye..hehe...

intan.. cekap betul deme tu, boleh cari nomor akaun .. dah tu, ada ke duit yg ilang?

kaca berkata...

buah apa ? buah dadu ? huuuhhh..

benHARPERbenLUDIN berkata...

buah dadu tu aku petik mlm jumaat jer..

p/s: for me everynight is friday night....lol