Rabu, 30 Julai 2008

INOVASI terbaru h/fon!

aku dpt e-mail dr kwn aku. Dia kata ini adalah teknologi terbaru yg diterokai oleh seorg surirumah sepenuh masa...kita cuba sama2..

Ini satu informasi untuk orang yang pakai telefon Bimbit 1G or 2G mahupon 3G" Dengan menggunakan wang kertas dua ringgit sahaja anda boleh mendapatkan "full bar" untuk h/phone anda walaupun di mana anda berada. Ini kerana wang kertas RM2 mempunyai satu elemen utk "boost up" h/ phone bar untuk line 013, 016, 019, 012, 017 dan banyak lagi.

Caranya:

Step 1 : Offkan h/phone.

Step 2 : Lipatkan dan selitkan wang kertas RM2 yang telah dilipat menjadi sama size dengan bateri h/phone anda.

Step 3 : Onkan h/phone anda dan periksa bar pada h/phone anda.

Step 4 : Semasa h/phone anda on, pastikan ID. 10T tertera pada display h/phone anda.

Step 5 : Your h/phone now will display full bar network coverage wherever u are.

Boleh???

Kalau tak boleh tunggu posting aku on the next episode...

2 ulasan:

Umm Zaid berkata...

tips ni tak leh guna beloh sini sebaknya, duit 2 ringgit bukan kertas dah..

benHARPERbenLUDIN berkata...

haha....tips tu utk penduduk malaya dan denmark je..