Isnin, 4 Mei 2009

terjah melodi

Semalam ada sms masuk dari nombor ini 01343#7815. Kamu-kamu juga pasti menerimanya:

"*Berita Terkini*Rakaman aksi pelajar wanita SPM 12A yg panas didlm tandas.

Hebat dan pasti anda puas!

Taipkan ON MAY dan htr msj ke 3263#

pdftrn percuma"


Bila habis membacanya aku terus menghadiahkannya dengan sumpah seranah.

"Teruk betul perangai anak muda sekarang. $!@#. F$%k. Celakalah ke atas kamu!!!"

"Macam hampeh. Kalau nak berkongsi tengok mende alah ni pun janganlah diniagakan. Bagi lah FREE!!"


hehehe!

(layan lagu ini-best!)

19 ulasan:

jawa peranakan berkata...

laaa..kan dia kata PENDAFTARAN PERCUMA..maknanya free la tu bro..

PS1-percuma adalah GRATIS dalam bahasa indonesia..

PS2-pelajar 12A? wow..mesti pandai beraksi..

benludin berkata...

daftar percuma...tapi nak video kena beli..teknik perniagaan kapitalis

azz berkata...

aku pun terima.....terus delete

INTAN berkata...

kenapa aku x terima?...sbb aku bwh umur ke?...melampau...huhuh

INTAN RH berkata...

Teknologi biz masa kini semakin maju!

jawa peranakan berkata...

ooo..teknik kapitalis..
patut la sosialis macam saya ni tak paham..

alkulup walsakahi berkata...

kencing pun kena bayar bro ..walaupun barang sendiri punye..

benludin berkata...

azz,
laju beno mendelete

INTAN,
ye ke..ntah2 kau dah langgan..haha

INTAN rh,
kategori bisnes online tu

jp,
negara komunis pun xde macam ni

alkulup,
aku kencing kat rumah je..free

INTAN berkata...

klu aku langgan...aku kabo punya...sharing can caring....wahahha....

a.b geldofg berkata...

dah tk larat nak tgk bro
jangan pulak tiba2 vdeo skndal aku pulak yg tsebar hahahahaha

benludin berkata...

INTAN,
bagus...nanti habaq mai

ab,
video skandal hang aku ada simpan,dengan datin mana entah

Tanpa Nama berkata...

halllaaaaa hengkau ni hencekkk..buat2 naive pulak dahhh...

no money no talk lah hencekkk.

eh, tapi apa barang kan nak tengok benda alah tu nak kena bayar bagai kan ?

toksah hencek, tok sah. jangan hengkau langgan benda2 cenggitu. buang duit. dah la tengah krisis sekarang ni. ada solution yang lagi best. ni sambil2 hengkau baca komen aku, hengkau google kan je "aksi pelajar pintar" kat intenet. boleh dapat FOC. duit hengkau simpan beli MCD. terima kasih.

ghostbusters
kaca

ludin berkata...

kaca,
hahhaa..
bukan sifat naive
cuma terkejut iklan melalui hfon plak...berani sungguh..kan hfon dah kena daftar..cari pasal le kan...
hang lagi terer !

usain bolt berkata...

silap org tua dulu2 jugak.kalau tak dilawan komunis dulu,mesti teknik perniagaan sebegini tidak wujud hari ini.

revrie berkata...

ha ha ha. Berlambak-lambak ada.

*Psst. Ada, roger sini. ha ha.

mihalis-halkida berkata...

Hello, chairomai if you were okay. Hi Michalis

benludin berkata...

usain,
salah penjajah..

revrie,
hehe...limewire ada...tp wa dah bosan...d/load nasyid lak...

mihalis,
i'm always ok..till now..:)
tq 4 asking

en_me berkata...

panas kannns..

U.B berkata...

Panggil abg rambut ketak