Khamis, 3 September 2009

13ramadhan

lokasi:star mall, alor setar

betul ke perempuan ni sinonim dengan shopping?

lelaki pula sinonim dengan apa?

macamana agaknya kalau perempuan merajuk atau memboikot shopping..

maka tak laku lah Jualan Murah...

bankrapkah segala supermarket-supermarket atau gedung-gedung pakaian...?

7 ulasan:

ZARA 札拉 berkata...

daku kurang gemar shopping~adakah daku bukan perempuan?

hahaha~

benludin berkata...

kamu perempuang

INTAN berkata...

sama mcm zara.....aku x gemo shoping..tp laki aku suka bbeno...adakah kami tertukar jantina?

Tanpa Nama berkata...

definisi shopping? = membeli+belah?
ada org lelaki suka shopping kat kedai rokok
ada org lelaki suka shopping alat2 compartment kereta
ada org laki suka shopping mencantikkan motor atau kreta

ada org perempuan suka shopping beli hand bag
ada org peremupan shopping beli groceries hehehhe

kalau betullah definisi shopping kat atas....aku pun selalu gak shopping, ada minor and major shopping. bab beli handbag dan brng2 mcm ni aku beli bila satu2 nye benda tu dah rosak....namun aku tetap wanita anggun kan kan.hehehe.

pc. (sorry bro aku lately suka tulis pnjng kat blog kenkawan.....relase tensen hehehe.)

INTAN RH berkata...

Ingatkan sales kat Lepih td, terharu gak hehe..

Klu la ppuan tak suka shopping, rugi sbb nanti org lelaki duk guna duit utk rokok dan kete dia jek...kui3x..

Lg satu, ada ramai lelaki yg kirim kat wife or awek dia utk beli smthing bila ada sales... Ni taktik tak nak nmpk lelaki pun kuat shopping hehe...

benludin berkata...

What are the three words guaranteed to humiliate men everywhere?
'Hold my purse.'

Tanpa Nama berkata...

hehehe.....anggaplah satu sedekah lagi2 bulan puasa yg mulia ni ye tak :)