Selasa, 24 Februari 2009

berita tibi:18sx

i. buletin tibi minggu lepas:
di baca oleh pembaca berita lelaki yang berbunyi.."..Elizabeth, 37, mencetuskan kontroversi ekoran penyebaran beberapa gambar separuh bogelnya di Internet baru-baru ini. Gambar tersebut menunjukkan keadaan Elizabeth dalam keadaan terbaring dan terkangkang..."

ii.buletin tibi semalam:
di baca oleh pembaca berita wanita yang berbunyi.. "....polis sedang menyiasat DVD seks Datuk Chua Soi Lek mengikut seksyen 377(A) Kanun Keseksaan. Seksyen 377 (A) menyebut "mana-mana orang yang melakukan perhubungan seks dengan seseorang lain dengan memasukkan zakarnya ke dalam dubur atau mulut seseorang lain...."

Wow!!
Tukar cenel lain la aku. Nanti anak aku akan bertanya pulak soalan-soalan yang memang aku malu nak bercerita. Banyak sangat unsur kelucahan melampau walaupun jam baru pukul 8 malam!

Aku rasa elok berita tibi ni ditayangkan pada pukul 10 malam ke atas.Kan bagus.Masa tu anak-anak bawah umur ni dah tidur. Sekurang-kurangnya halwa telinga anak-anak kita dapat diselamatkan dari mendengar berita 18sx...

Pukul 10 malam tu berita nak melucah ke..mencarut ke..lantak ko orang la...nak tunjuk gambar lucah pun carry on la!...hahaha

Disini:
-aku terkilan, buletin tibi terlupa gamaknya untuk membaca berita pasal...di mana Sharlinie??? atau di mana Asmawi ????
-aku tau masyarakat sekarang dah ramai yg sakit...
-aku taknak edit entry aku yang ini dengan tanda @*! . Kalau entri aku lucah, tibi lagi la lucah..berjuta-juta orang menontonnya...

"we live in a beautiful world...yea we do..yea we do.."

update:
iii. buletin tibi sebentar tadi:
di baca oleh pembaca berita lelaki..".. 2 bukit dan 1 batang akan membuatkan penduduk Malaya terasa bahangnya pada April 2009 ini.." ---sambil grafik di skrin tibi merujuk kpd peta Bukit Gantang,Bukit Selambau dan Batang Ai,Sarawak..

Berita yang ini bukan melucah ye...harap maklum!

21 ulasan:

ab geldofg berkata...

aku suka entry2 lucah ni....


apa nak jadi kt malaya aku tak tahu

one love berkata...

look it this way, memberi informasi

hehehhe ;p boleh ke?
hahaaa

benludin berkata...

ab g,one love,
-betul..bg informasi..napa tak guna ayat 'berposing dgn gaya mengaibkan'..atau 'menurut seksyen 377(A)'...dah..tak yah detail
-salah masyarakat juga...ramai dah sakit kot....tibi melaporkan
-nak lucah baik tgk ron jeremy...hahaha

ZARA 札拉 [사랑해~] berkata...

hehehe...

berita salah...

orang tak salah..

orang mendengar..menonton tibi ja~

vimmiyasmin berkata...

Bro

wakaakakkakakakakakakaka!!

anak koi sempat lagi menanya!
KELAM sekejap !!

LUAR TABIEE tuh APA mummy??
nak suruh bukak WIKI kang lagi naya !!

susah nak tgk berita sekarang!
kena tunggu anak tido or halau g masuk bilik!

hahahahahaha

haru betoiiii

SRI INTAN RH berkata...

Mn org phm seksyen 377 ke apa, sbb tu kena telus dan terang :). Sib baik ank2 koi tak minat tgk buletin tibi.

benludin berkata...

ZARA,
kompius aku....ishh

Vimmiyasmin,
tu la pasal...elok tgk berita time anak tido jeh...hehe

Intan RH,
-kena ckp cam ni.."seksyen 377..utk keterangan lanjut,esok beli la paper.." haha
-kena ready remote TV/astro kat tgn...senang off volume atau tukar cenel..hehe

Pyanhabib berkata...

ludin, macam mana reaksi pembaca berita wanita itu? adakah dia bereaksi pernah `memasukkan atau dimasukkan'? cuba bayangkan pembaca berita wanita itu pernah memasukkan atau dimasukkan, waw!

INTAN berkata...

erkkk.....sy budak bwh umur...jd xmo komen...hahhahaha...

jawa peranakan berkata...

wow!!
tonton berita pun boleh horny.. tak perlu DVD lucah..

an-nidxam berkata...

imaginasi selalu melampaui perbuatan huhu..

ermm ni ptama kali aku ke myparadiso ni. knp ada 3 entri je? or something with my window?

benludin berkata...

an-nidxam,
-tq ziarah blog yg tak seberapa ni..
-sth wrong with ur tingkap i guess..hehe

benludin berkata...

INTAN,
buat2 dono ye...!
hehe

jp,
kau tgk berita tamil pun buleh horny ..

benludin berkata...

Pyanhabib,
hahahaha...
nanti sambung perdebatan di arena mengeteh!...hehe

ummzaid berkata...

pak pak...
dara mintak izin tumpang lalu ye pak.... :)

benludin berkata...

ummzaid,
lalu je? taknak pekena nasi dulu ke sepinggan dua...:)

Insan Bokoh berkata...

Ben,
Soalan memancing ke? Hehe..

Harap2 jgn org biasa seperti kita ni pun jadi mangsa keadaan. Silap2 ada plak muka masing2 kat buletin tibi 18sx. Takleh nak bayangkan. Huhhuu..

ummzaid berkata...

hehheh...
len kali la pak...

benludin berkata...

IB,
nauzubillah...:)

ummzaid,
bwk gobek sekali..

Snakebite berkata...

aku setuju bab org tibi patut gunakan bahasa yang lebih sesuai like tanpa pakaian instead of bogel
tidak sopan instead of lucah.

tapi kalau nak bes bagi AJ jadi penulis script berita tibi, baru betul colourful heh heh

benludin berkata...

snake,
kalau AJ tulih berita aku tak tau la...rasanya ramai yg kena tgk kamus sinis...hehe