Khamis, 26 Februari 2009

ong bak 1

(TONY JAA)-aura muay thai
VS
(JA`A)-aura kung fu dengkur
coming soon: ong bak 2

15 ulasan:

one love berkata...

hhehehehhe aura nombor dua lagi terer :)

ZARA 札拉 [사랑해~] berkata...

hahaha...

aura kedua lagi syok!!

owh..aku kehilangan nikmat tidur skrg~

azz berkata...

fuh....hang memang terrer sebab boleh snap gambo sambil drive...dah le tu tak bergegar pun gambar tu...lagi terrer dari ong bak 1 ni

ab geldofg berkata...

om bak...yg bawah ombok ko tu?

Insan Bokoh berkata...

Beb! Sampai hati lu beb amek gambo candid kat dia. Sapa tuh? Hehe..

benludin berkata...

one love,
aura dia ganas..leh terkejut masa aku tgh drive

ZARA,
dari Lipis-KL asyik zzzzz...

azz,
ahhaha...amik gambar guna teknik ombak.terbabas kalu naya jeh!

abg g,
ombok adik kpd pendekar dari gua hantu

IB,
heheh...teknik nak ilangkan ngantuk aku,tu pasal amik gambo dia...dia sedap2 zzzz...aku letih drive

en_me berkata...

atas ong-bak..
bawah ombak.. dengkuran.. ekeke

benludin berkata...

en_me,
kena pukul ombak pun bleh jatuh...ombak bahya jenis 'tsunami'

@LiYaNNuaR berkata...

hushhh... awat tegak x lentok2 nih?? hehehe...

bneludin berkata...

@LiYaNNuaR.
tq ziarah..tegak sbb duk dlm van..kalau sorongkan tilam,selamat laa...hehe

ubilepih berkata...

ohMak

benludin berkata...

opocot!

jawa peranakan berkata...

aku ada sorang kawan..amat hebat dengkurannya..kami panggil beliau DEWA DENGKUR..

aku pernah drive balik rumah dari sungai petani ke KL jam 3 pagi kerana enggan tidur sebilik dengan beliau di sungai petani..

benludin berkata...

jp,
gua pun dengkur...sampai tahap dewi kat rumah aku tak tahan..
tapi sekarang gua dah guna Breath Easy (bukan Breast Easy!)

jawa peranakan berkata...

ben..
member gua tu lagi hebat.. lu tak tahan dengan dengkur sendiri tapi member gua tu hingga kini masih steady..beliau masih tahan dan sabar dengan dengkur sendiri..

PS-member gua tu wakil daerah dalam pertandingan dengkur ni..