Sabtu, 28 Februari 2009

senyumlah kuala lumpur


Semalam aku ke KL ditemani Aleeya,ubilepih dan juga Ong Bak 1 (selaku bodyguard) atas urusan 'kais pagi makan pagi,kais petang makan petang'. Alhamdulillah urusan berjalan lancar..

Terima kasih kepada seorang brader dan mak andehnya yang meraikan kehadiran kami di sana...Semoga budi kalian mendapat keberkatan dari Yang Maha Esa...

Terima kasih juga kerana membawa ke titik pertemuanku dengan favourite dvd Once Upon a Time In New York (filem 1984 sepanjang 229 minit,lakonan DeNiro).Dah lama aku cari dvd tu bro!

We'll be back!

terima kaseyyyyyyyy...!

8 ulasan:

aa berkata...

salam ziarah...........

ZARA 札拉 [사랑해~] berkata...

hehehe..

bestnya pakcik..

jangan lupa tonton itu movie..=)

sri intanrh berkata...

Tak ajok koi pun gi kolumpo!

benludin berkata...

aa.
wsalam..

ZARA,
4 kali tgk kot...panjang sgt..hehe

intan rh,
nanti la bila bodyguard ong bak 1 tu pencen...leh deme ganti..haha

Chekgu BaniHassim berkata...

pi kolumpo carik dvd ke?
ke nak carik makan??

benahrperbenludin berkata...

CBH,
dua2....:)

azz berkata...

rasa macam kenal aje aa tu....
tokey buku tersohor tu ke...
seantero lipih..hehehe

benludin berkata...

azz,
aa tu menempek sini cari ong bak kot...hehe