Sabtu, 16 Ogos 2008

Jom Ke Permatang Pauh!

Penamaan Calon di Permatang Pauh hari ni..

err...nak pi ke??

tk yah ler....

Just visit this website for update news : PERMATANG PAUH...others are sloone , mafrel and wrlr . For me n the gang only... For those who are 'orang AWAK'(perkataan ni pinjam dari ubilepih) ..errmm..bersepah news...cari la sendiri.!
pic from malaysikini

pic from NST

pic from NST?BH?UM??..haha...no way man..

“The opposition did not show any respect to their opponents. Is this the image of the party that wants to rule the country,” abang Najib said when commenting on the 'belasah wartawan NST' issue..

err...abang Najib...are you talking on behalf of PKR...who is the oppossition in Penang?

10 ulasan:

PARADISE THEATRE berkata...

Nak gugur,gugur lah nangka
jgn menipa si dahan pauh
nak tido tido lah mata
jgn mengenang orang yang jauh.

jauh tu permatang pauh..he..hee

kaca berkata...

errkkk encik...ko hagak2 la kan, apa benda yang ada dalam treler tu ?

ada kacang hantu, atau hantu, atau PENGUNDI HANTU ?

hehehe..

benludin berkata...

treler tu rosak...walaupun berpuluh2 ribu manusia termasuk FRU/polis/ambulan hadir di P44 tapi takde techinician kereta....kesian..

kaca berkata...

laaa.. rosak rupanya..aku hengat depa saja parking situ, pi piknik..muahahaha..

Tanpa Nama berkata...

Sepatutnyer bersedia mlm nisfu syaaban... buku amalan kita akan diangkat untuk dipersembahkan kepada Allah SWT dan digantikan dengan buku amalan yang baru.

Kajian Falaq Oleh Jabatan Agama Johor kata gerhana bulan berlaku serentak the same nite, 15 Syaaban 1429 H .

Pakat ramai2 posa sambil melaungkan REFORMASI!!! Kot... Hehe...

benludin berkata...

cik/encik anon..

siang pi kempen P44...mlm lak nisfu syaaban..

wallahualam..:)

intan rh berkata...

yg pasti tukang buat banner, bunting dll tu, tukang yang sama..hehe

PARADISE THEATRE berkata...

Bebudak dan bapak budak jantan la ni suka sangat naik kuda kepang pelik mana deme ni belajor..dapat penyakit kuning belaka la ni

Abang Drebar Lori Berbini Empat berkata...

benludin..

treler tu tak rosak..tapi habis minyak..drebar dia nak isi tapi lepas dengar abg najib (technician C4) kata 3,4 hari lagi harga minyak turun maka drebar tu tangguh dulu nak isi minyak..dia teringin nak beli minyak dengan harga baru yang dikatakan lebih murah..

PS-harap2 drebar tu tak menyesal la..

benludin berkata...

perghh..dasyat abang drebar ni...ada 4..utara/selatan/barat/timur?